Malte och fiskespöt

Jag var helt slut igår kväll när vi kom hem. Så fort kladdkakan lämnade blodet så dunsade jag i säng tillsammans med Malte, jag tror inte ens att klockan hann slå halv nio! Skönt! Jag älskar att somna tidigt och vara utvilad på morgonen, även om J tycker att jag då är ett ganska tråkigt sällskap.

Vi firade in helgen med en middag ute i Tyresö. Det var först tänkt att jag och Malte skulle åka kommunalt ut dit, Malte kan nämligen inte sluta tjata om att åka buss och tynnebana, men sen bestämde sig J för att jag skulle köra dit istället. Och han har ju rätt, jag måste ju sätta mig bakom ratten så fort tillfälle ges, jag har bara ingen lust. Jag har inte ens tagit mig iväg och fixat ett foto till körkortet ännu!

Oh well, väl ute i Tyresö kom vi fram till ett område som var strömlöst. Tur då att vi kunde laga kyckling och potatis i grillen, så himla gott. Ett glas rosé som förrätt och kvällen var räddad. Och ett fiskespö som engagerade den lille förstås!

Dagen bjuder på utflykt till tomten och ett besök på Vapiano. Bara bra grejer med andra ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *