Fan vad cool jag är

Idag fyller Malte sexton månader. Inte något speciellt att fira egentligen, inte lika stort som exempelvis ett år eller ens arton månader. Men, idag har han funnits i vår lilla familj i sexton månader.

Jag läste Lovisas förlossningsberättelse häromdagen och en massa minnen sköljde över mig. Från graviditeten men framförallt förlossningen. Jag gick tillbaka och läste min egen förlossningsberättelse här på bloggen och jag kunde inte låta bli att känna mig otroligt stolt när jag hade läst den och friskat upp minnet lite. Vi mammor är så sjukt coola egentligen. Det spelar ingen roll hur naturlig en förlossning än är, vi är så jäkla häftiga som har vårdat ett litet liv i våra kroppar och sen krystat ut dem, men all den smärta som det innebär. Det är ju helt otroligt egentligen.

Sexton månader. Från den lilla skrynkliga röda försvarslösa minibebisen till en stark, självsäker och envis liten pojke. Fan vad fort det går.

4 thoughts on “Fan vad cool jag är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *