Malte är en Go’Boken-prenumerant

Malte inledde sin lässtund med Herr Kvadrat så här.

Jo men visst. Vi fick hem ett välkomsterbjudande för någon vecka sedan och jag nappade på det. Jag är så himla dålig på att köpa leksaker till Malte (det är hans farmor däremot jätteduktig på så jag behöver inte ha dåligt samvete) men med Go’Boken så får man både böcker och pedagogiska leksaker direkt hem i brevlådan.

Idag stod ett paket lutat mot ytterdörren när vi kom hem. Det gick inte ner i brevlådan men snälle brevbäraren tyckte väl att jag inte skulle behöva gå ner till Godispärlan, med alla dess frestelser, så han hade lämnat det i trappen. Det var inte bara Malte som fick presenter (tre böcker i olika former) utan även vi föräldrar fick en bok om hur man leker med småbarn. Typ. Ska bläddra igenom den vid ett senare tillfälle.

Vi har kommit till den punkten nu när vi är i desperat behov av förvaring för Maltes smågrejer. Hans kläder ligger i byrån men alla leksaker ligger typ på ryggstödet i soffan. Den pedantiska sidan av Alex tycker inte om det… Hans rum kanske behöver inredas tidigare än vad jag hade räknat med.

2 thoughts on “Malte är en Go’Boken-prenumerant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *