Malte, Leonidas och Torstens lekdag

Den här snön… någon mer som har tröttnat? Min plan var att vi skulle gå till Slussen för att därifrån ta bussen ut till Värmdö men jag fick tänka om. Det fick bli tunnelbanan och snål som jag är tog det emot att betala typ 30 spänn för fyra stationer. I Slussen mötte vi i alla fall upp Jon med lille Torsten, sex månader gammal. Jag, Carro och Jon gick i samma klass på gymnasiet så det var många år sedan vi träffades sist. Jättekul att se honom!

    

Leonidas, Torsten och Malte. Vilket gäng!    

 

 

  

Äntligen fick jag se Carros nya lägenhet också. Jättefin! Ljus, stora rymliga rum och en asnice bakong med utsikt långt långt. Ett bra köp som jag godkänner. Carro, ni behöver inte lämna tillbaka.

Carro bjöd på lunch och kaffe. Jag och Jon blev servade medan vi tittade på när de tre killarna lekte golvet. Malte övade höftjuck, Leonidas kröp omkring som om det var det enda han har gjort forever and ever och Torsten fladdrade med sina långa böjda ögonfransar och gav ifrån sig glädjeharklingar. Ett bra team med andra ord.

Malte höll sig vaken under hela besöket men somnade direkt så fort han blev nedbäddad i vagnen för hemfärd. Och väl hemma i hallen vaknade han, blev avklädd, och somnade om för att sova i två timmar till. Att leka med grabbarna tog uppenbarligen musten ur honom.

Astrevlig dag! Det gör vi om!

2 thoughts on “Malte, Leonidas och Torstens lekdag

  1. För längesen, när jag var inne på din sida och du hade träffat Lilla Leonidas igen gick Mia förbi och frågade: Varför har Alex laddat upp ett foto på Oliver?
    Jag sa att det inte var Oliver, utan Leo, nu när jag ser fotot, så nej, dom likanar inte om man tittar noga, men om man tittar fort, så nog fan är det Oliver…! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *