Maltes första biobesök.

20130809-155244.jpg

Om man inte ska räkna med barnvagnsbion i Sickla som jag gick på med Malte hösten 2009, så var dagens besök på SF Söder premiär för den lille. Jag har dragit på detta ganska länge då jag vet att han är en kille med otroligt mycket spring i benen. Visst, han kan sätta sig stilla med ett litet legoprojekt ibland och visst, han kan sitta med iPaden en stund, men att han ska sitta stilla och hålla fokus en hel långfilm är inte ett helt solklart uppdrag att ge sig på. Men det var värt ett försök!

Vi kom till biografen ganska tidigt vilket innebar att vi skulle få vänta en timme till den första filmen skulle dra igång – Monsters University. Jag hade nog hellre sett att han såg Dumma mej 2 eller Crooders men de skulle börja en halvtimme senare och Malte började tappa tålamodet, han ville se bio NU! Fyrtiofem minuter in i filmen började han viska om att han ville gå hem, efter en timme plockade vi ihop våra saker och gick ut ur salongen. Jag förstod att det skulle bli omöjligt att sitta kvar filmen ut men jag ser det inte alls som ett nederlag! Det var snarare min miss att vi gick in i salongen en kvart före utsatt tid. Vi vet ju alla att det först är en massa bioreklam innan filmen ens drar igång, dessutom visades en söt kortfilm om två blixtförälskade paraplyer vilket innebar att Monsters University startade ännu senare. Hade vi gått in i salongen lagom till att filmen verkligen började så hade Malte kanske orkat hela vägen till eftertexterna. Vi gör ett nytt försök om ett par tre månader. Då kommer någon spin-off på Bilar-filmerna; Flygplan heter den. En klockren succé gissar jag på!

20130809-155327.jpg20130809-155337.jpg
Buss OCH tunnelbana. Vilket äventyr!20130809-155348.jpg20130809-155402.jpg
Jag tar igen mig efter turen in till stan. Har mutat med Blixten McQueen, funkar nästan varje gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *