Maltes första gunga!

Det var inte bara leg och körkortstillstånd jag glömde hemma utan även linsvätska och den lilla linsasken där linserna förvaras på natten. För att kunna övningsköra här på grusvägarna fick vi därför inleda dagen med att ta en tur till Söderhamn och besöka en Synsam. Mina ögon var vid det laget ganska irriterade då jag hade fått sova med mina linser i och det var en befrielse att få ta ur dem där direkt i butiken.

När vi ändå var i storstan (insert laughter here) så passade vi på att handla mat på E-center och göra ett ärende på Barnens hus. Malte behövde en gunga här uppe i stugan så då fixade vi det. En röd och fin en blev det!

Väl tillbaka började solen titta fram så smått så det blev riktigt behagligt att sitta ute och slöa medan min pappa och J snickrade upp en planka mellan sovhuset och friggeboden för att fästa gungan i. Den blev för övrigt en succé och eftersom Malte hade en tålmodig gungare (min pappa) så fick han känna på sin längsta gungstund någonsin.själv orkar jag inte gunga längre än fem minuter då det är sååå tråkigt.

Solen höll i sig och molnen drev bort så pass att det till kvällen var helt klarblått. Att inte äta middagen utomhus hade varit en synd så självklart dukade vi upp vår lax och pestopasta i solen.

Kvällen var inte lika lyckad då TV-utbudet var fattigt. Så fattigt att vi tittade på Allsång med Lotta Engberg. Ni förstår att jag räknade ner minuterna till det var dags att sova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *