Maltes första luciatåg.

Jag vet inte varför vi inte var med på något luciatåg förra året men gissar på att de hamnade i glappet mellan förskolor när vi flyttade hit till Tyresö. Det var alltså med förväntan vi åkte till förskolan idag för att vara med och lyssna till Maltes ljuva luciasång. Tomte hade han valt att vara i år, så han var klädd i tomtedräkt hela dagen. Själva luciatåget var en uteaktivitet så jag hade köpt en tomteklänning att trä över overallen också. Han älskade den!

Snön föll över alla fina barn som satt på fällar i snön, och oj vad fint de sjöng. Helt i otakt men åh så charmigt. Vi var förberedda på att Malte skulle göra en da capo på sommarfesten och vägra vara med i uppträdandet så fort han såg oss, men han satt där så sött med sina kompisar och sjöng och klappade. Det var guld att se. Jag fick en stor kram efteråt och så sa han att ”jag sjöng för dig mamma”. Finaste Malte.

20121213-222737.jpg

Efter en snabbfika med lussekatt tog vi snow racern och gick hem i mörkret. Nu är det inte många dagar kvar innan det vänder, innan det blir ljusare. Men det är ingen brådska än för min del, det här vita snötäcket är så himla mycket bättre än vårens slask.

20121213-221720.jpg20121213-221728.jpg

One thought on “Maltes första luciatåg.

  1. Pingback: Luciadagen 2013. | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *