Maltes första möhippa!

Jag vaknade trött men tacksam. Malte vaknade först klockan åtta och det var jag glad för då jag kände mig trött. Jag sover så otroligt mycket sämre när J inte är här då jag inte tillåter mig själv att sova djupt. Jag är så rädd att Malte ska vakna utan att jag märker det och börja rulla omkring i sängen och ramla ner på Js tomma sida.

Trots trötthet tog vi oss upp. Vi skulle nämligen på möhippa! Meningen från början var att jag skulle vara med hela dagen från tidig morgon till sen kväll snedstreck natt, men då J åkte ner till Skåne blev det ändrade planer. Istället för att inte vara med alls så åkte jag och Malte in till det spa som tjejerna tillbringade några timmar på i det annars fullspäckade schemat.

På morgonen hade den blivande bruden Cissi överraskats av alla sina kompisar. Efter frukost hos Alfvan och sumobrottning (!) åkte de till ett spa på Birkagatan där man kunde basta, bada bubbelpool och äta en massa gott. Dit åkte jag och Malte. I vanliga fall innefattar ett spa avkoppling men i mitt fall fick jag inte en sekund av det. Malte tyckte ju att det var helfestligt att krypa omkring och försöka dra ner vinglas och skålar med nötter i. Han ville såklart gärna gå också men där fick jag sätta stopp för det var plaskblött på golvet och jag var bara orolig att han skulle ramla och slå skallen i klinkergolvet.

Den biten var med andra ord inte speciellt kul, men det var roligt att träffa alla flickor som efter badandet började göra sig i ordning för en helkväll på stan. Cissi var väl inte överförjust i den outfit som utsetts för henne att bära men hon var en trooper och klagade inte en sekund.

När hela sällskapet drog vidare åkte jag och Malte hem. Han slocknade i vagnen på fem röda, det är energikrävande att vara en charmputte på möhippa. Ensam kille bland en massa glada tjejer med lite vin i blodet!

Kvällen tillbringas i sängen framför Eurovision. Vet inte varför jag tittar egentligen, jag kommer ju aldrig orka vara vaken till vinnaren koras ändå!

3 thoughts on “Maltes första möhippa!

  1. Jag och Lykka fickäran att sjunga Blinka lilla stjärna med denna brud! Mötte nämligen upp dom ute på gatan där på morgonen. Undrade just vart du hade tagit vägen men nu fick jag ju svaret…

  2. Ja, jag hörde att du hjälpte henne med hennes första uppdrag! Undrar hur det gick framåt kvällen, hon hade rätt många uppdrag kvar när jag lämnade sällskapet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *