Maltes första snöboll

Det är ju fredag idag och både jag och J var sugna på fredagskyckling så vi bjöd in oss själva till Tyresö Strand för en quick fix.

I vanliga fall klarar sig Malte ganska bra och kan underhålla sig själv men just nu är han i en period där han tappar konceptet totalt om han har tråkigt eller inte får göra vad han vill. Det är mycket möjligt att det beror på att han har tillbringat två veckor på Cypern där han har skämts bort med uppmärksamhet till 200 procent varje vaken minut. Att han inte är i fokus hela tiden klarar han i alla fall inte av just nu och börjar gnälla något oerhört om man inte ägnar sig åt honom eller gör som han vill. Det är bra att vara bestämd och veta vad man vill, men jag har inget emot att det här tonas ner en aning.

Malte fick en present av sin farfar idag. Sin allra första snöboll. Maria blev väl måttligt förtjust i att presenten skulle dras in i det plusgradiga vardagsrummet men Malte tyckte att det var ganska kul att först suga på den kalla bollen och sen slänga den i golvet så att snön yrde. Man får torka upp helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *