Maltes första bilutflykt

Härlig fredagmorgon med blå himmel! Skönt efter allt regn trots att det verkar blåsa en hel del. Jag och Malte steg upp tidigt även idag, före nio! Kan bli bra rutiner det här.

Jag tyckte att det var dags för Malte att ta ett bad och lade ner honom i vattenbaljan, och det slår verkligen ALDRIG fel. Så fort jag lägger ner honom i vattnet så kissar han. Varje gång. Nu har jag iaf lärt mig att peta ner snoppen under vattnet, annars får jag hela härligheten över mig.

Idag ska hela familjen åka upp till mina föräldrar i stugan. Där möter vi också min nygifta lillasyster Vickan och min numera svåger Daniel. Det blir första gången som de träffar Malte eftersom de bor i de mörka skogarna i Norrland. Själva vilfärden blir lite intressant också. Det tar inte mer än drygt två timmar med bil dit, men det ska ändå bli lite spännande att se vad Malte gillar det.

Skönt att åka bort lite. J förljer bara med över helgen eftersom han jobbar. Själv stannar jag en vecka så får mormor och morfar några extra dagar att klämma på Malte. Det måste man unna människor.

2 thoughts on “Maltes första bilutflykt

  1. Spännande! Han sover säkert hela vägen. Blir det nåt bloggande från soptunnorna då? 😉
    Ha det så mysigt, så kanske vi ses för en långpromenad/fika när ni kommit till civilisationen igen. Kram Carro & Leonidas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *