Maltes första flygresa

Hallå allihop! Vi är på Cypern! Äntligen! Väckarklockan ringde halv tre imorse och då hade jag inte sovit mer än i ett par timmar, så att piggt kliva uppför att göra iordning mig kändesinte helt självklart. Jag gjorde det i alla fall. Malte började gråta hysteriskt när han så abrupt fick sin sömn störd mitt i natten, men han fick sova vidare i bilen ut till Arlanda.


Dreggel någonstans över Ukraina  

Inte helt nöjd  

Malte har nu flugit till Cypern för första gången och flygresan gick verkligen över förväntan. Jag ammade honom vid start och landning så han slapp onda öron. Han sov även en del där emellan så det gick rätt smärtfritt. Det enda som var lite knepigt var när det skulle ätas. Vi fick helt enkelt äta i shift med Malte i knät.

Mamma dokumenterade Maltes allra första ankomst till Cypern. Bilden har tagits på långt håll och desstom fick jag beskära den grovt för att få bort J, så liiite kornigt blev det allt.

När vi kom fram till Larnacas helt sprillans nya flygplats stod mamma och pappa och väntade på oss. Eller ja, mest på Malte faktiskt. Det var först efter att de hade gullat med honom som jag fick en stor välkomstkram. Vädret överraskade då mamma i telefonen har sagt att det är kallt och regnigt. Vi som kom från ett iskallt insnöat Stockholm var ganska nöjda med en blå himmel, 19 grader och ljumma vindar…

Att dricka ur flaskan fungerar fortfarande inte men att

bita på den går alldeles utmärkt.

Väl framme här i Paralimni hängde vi lite i lägenheten innan vi tog en promenad bort och handlade. Att gå med barnvagn här är inte helt enkelt då trottoarer inte riktigt har slagit igenom ännu. Men det gick ändå.

Nu sitter vi inne och kollar på TV. Mamma tolkar nyheterna för J, jag bloggar, pappa sitter utomhus och grubblar över livet och tittar till Malte som sover. Det är 14 grader ute. Ingen snö i barnvagnshjulen idag.

8 thoughts on “Maltes första flygresa

  1. ååå underbart, ni kom fram ordenrligt och de verkar ha gått bra med Malte, härligt! =)
    Mellanlandade ni nånstan eller hur blev de? hälsa mamma, pappa, J och Malte =)

  2. fick en flashback om när jag flög ensam med döttrarna första gången en på 2.5 år och en på 7 månader… bra gick det men nån mat fick jag inte i mej 🙂
    hoppas vädret fortsätter att vara vackert därnere….

  3. Mycket bilder vill vi ha på er nu när ni kan få hjälp med fotograf; Dagens Mamma & Dagens Malte tycker jag! Strike a pose!

  4. Skönt att ”höra” att ni iaf kom fram problemfritt.. 🙂 Mysigt att resa med bebis ju! De hänger ju lite bara med än så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *