Mammassaden i Sickla

För några veckor sedan berättade jag om vårt roliga uppdrag från marknadsavdelningen i Sickla Köpkvarter, att pimpa upp det ena amningsrummet i Sickla. Det var trist och lite ofräscht men vi fick fria händer att inreda det precis som vi ville. Vi presenterade ett förslag som de köpte rakt av, bra betyg till oss!

När jag stressade fram och tillbaka i Sickla idag för att köpa på mig alla nödvändiga julklappar så ville jag även passa på att ta mig en titt på det nya amningsrummet, det blev nämligen klart i förra veckan. Det var dock upptaget varje gång jag gick förbi, och det kändes lite småfräckt att titta in och ta bilder! 😉 Jag får helt enkelt lita på de bilder vi fick på mailen i förra veckan, enligt dem så ser det mysigt men ändå coolt ut. Jag ammade Malte ett antal långa stunder i det här rummet, tänk om det hade sett ut så här då!

Har ni varit inne något på Sicklas uppfräschade hemsida då? Där finns vi med! Det är vi som är Mammassaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *