Man får presenter när man bryter benet

Vi trotsade väder och vind och tog promenaden till Globen där vi mötte upp Sofia och alla barn. Det gick ganska bra att gå med vagnen i snön men det blir nog svårare när det fylls på.

Malte sov under halva lunchen, sen lyckades jag hålla honom kvar i vagnen med russin och majs till vi var klara. Tänk vad mycket lättare det var när han var liten och kunde nöja sig med att hänga i vagnen mycket längre stunder. Jo det var lättare, men inte lika roligt.

Malte fick en present av Emelie också, en sån man kan sitta still och leka med. Perfekt i nuläget! En sån här grej man ritar med en låtsaspenna och sen suddar med en annan grej. Fattar ni vad jag menar? Malte blev iaf överförtjust och har ritat av och till hela kvällen! Själv har jag monterat pepparkakshus. Det blev självklart helt skevt men det ingår liksom i hela konceptet. Det döljer man lätt med lite kristyr!

3 thoughts on “Man får presenter när man bryter benet

  1. uscha, stackars Malte med benet, men det kanske är bra att han fortfarande är så pass liten att han går att finta lite med leksaker och sånnt. Jag ska fila på en förlossningsberättelse så fort jag kan. Men sen det började snöa och vi har villa så har jag upptäckt ett litet oväntat extra kvällsnöje som tar all tid; skotta skotta och återigen skotta infarten. Jag ser det positiva i det, bra träning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *