Måndag!


Efter en vecka då vi har fått ha J hemma så kändes det lite konstigt när han imorse klev upp och gick till jobbet. Då himlen sken klarblå kunde jag dock inte vara ledsen över det speciellt länge, vi skulle ju ut i solen!

Vi gick ner till ängen här vid Nytorpsbadet, jag vet inte vad den heter, och medan Malte tig sin förmiddagslur i vagnen lade jag mig på en filt i gräset och lapade sol och lyssnade på Lantz. Så himla skönt!

Efter att han vaknat fick han smaka på allt som gräsmattan hade att erbjuda annan vi gick och handlade lunch. Den åt vi sedan hemma i köket då det är näst intill omöjligt att få i honom mat när man är ute. Då är det enda som funkar välling och den är det verkligen på tiden att dra ner på.

Nu hänger vi i skuggan på balkongen men om en stund ska vi ta oss ut en andra vända. Det blir en svängom i gungorna! Det är tufft att vara föräldraledig.

3 thoughts on “Måndag!

  1. Fy faaaan för dig. Jag var ute på lunchen och fick frammana all min kraft för att gå tillbaka in efter. Du kommer vara som en pepparkaka inom en snar framtid. Usch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *