Måndagskul på SaltsjöBus

Ännu en eftermiddag har tillbringats på SaltsjöBus! Att vara där efter lunch är perfekt då många barn har gått hem då så det är lugnt och skönt ett tag innan eftermiddagsbarnen kommer. De är mycket äldre så jag tror att deras föräldrar tar dit dem efter förskolan.

Medan Malte, Emelie och Nathalie lekte så fick Sofia berätta om sin Vasaloppsupplevelse. Förra måndagen skidade hon sig igenom hela banan vilket är en bedrift som imponerar på mig. Sofia är ju en vanlig tjej liksom, fast mer envis än de flesta! Det är det jag skulle falla på tror jag 🙂

Lasagnen ligger i magen men jag har lämnat lite plats för frukt och keso lite senare också. Behöver lite sött på kvällen. Sen kommer jag somna lätt som en plätt, precis som alla andra kvällar. Det är ett problem faktiskt. Jag orkar aldrig hålla mig vaken till Big Brother och reprisen sänds ju mitt i maten. Knepigt.

2 svar på ”Måndagskul på SaltsjöBus

  1. Jag orkar heller aldrig vara vaken till bigbrother, men du får se avsnitten gratis i 7 dagar på bigbrother.se =) Nu kan du ha BB-marathon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *