Mandeln är mald

Det är några grejer som ska packas ner i resväskorna förutom kläderna. Mamma har lämnat några önskemål på saker som ska med. Det första hon bad om var att vi skulle ta med fyra tavellister från IKEA! De hade faktiskt hängt med om det inte hade varit för att flygbolaget gick i konkurs. Med dem fick vi nämligen ta med oss 30kg.

Med Fritidsresor får man ju bara ta med 20 kilo men några bonusgrejer åker ändå med. Två påsar mandel som jag har stått och malt i mandelkvarnen här på morgonen, är det första som åker med. Huvudingrediens i den obligatoriska julmandeltårtan! En bit cambozolaost ska inhandlas i eftermiddag och läggas ner bland kläderna. Det finns tydligen inte på Cypern och mammas craving måste tillfredställas.

En Allerstidning åker också med. Mamma saknar korsorden. En pocket, I trygghetsnarkomanernas land vill mamma läsa så jag har köpt ett ex till henne för jag vill behålla mitt eget, den är full med hundöron.

Lösgodis! Vi har inte bestämt oss för om vi ska ta oss en tur ut till Björknäs eller om vi ska nöja oss med Kvantum, men lösgodis vill mamma och förmodligen pappa också ha. Det sista som ska med är te. Söderblandning. Sen får det räcka.

Att packa till Malte blir nog inte så knepigt som jag hade tänkt. Lite kläder (tvättmaskin finns ju som tur är), ett par påsar gröt och bebisalvedon utifall att. Jag kanske kanske tar med en nappflaska och lite ersättning också, hoppas ju fortfarande att han ska ge med sig, den lille bestämde herren.

Glömmer vi något är det ingen katastrof. Det finns ju affärer även på Cypern.

7 svar på ”Mandeln är mald

  1. hade de varit vår, sommar lr höst hade jag vart fruktansvärt avundsjuk.. nu e ja bara avis på att ni får träffa mamma & pappa.. ja vill osså 🙁

  2. Vi åker härifrån inatt, tidigt tidigt. Fan vad skönt!! Och du Vickan, jag ger dem en extra kram från dig.

  3. hoppas du får det helt underbart nu.. o hjärtat här skajag inte sluta men jag va tvungen att sluta för tillfället. haha.. annars hade jag sagt nåt jag fått äta upp.. pusss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *