Måsar och mamelucker

Vilken kanondag det har varit! Jag klädde mig alldeles för varmt för vädret. Jag och Katta tog en trevlig promenad till Ulriksdals Slottscafé där jag goffade i mig en jättegod macka med chevré, honung och valnötter. Yummo!

Det enda jag längtade efter i matväg under graviditeten var just dessertostar. Jag var nog lite onödigt hård mot mig själv då det finns gott om pastöriserade dessertostar i ostdiskarna, men jag vågade liksom inte. Var nog inte tillräckligt påläst helt enkelt.

Vi hade en hel del att prata om nu när jag har en liten en. Även om jag inte hade haft det skulle vi haft mängder att snacka om. Brist på samtalsämnen är det aldrig när vi träffas.

När vi pratade om namnet Malte nämnde hon en barnbok som heter Måsar och mamelucker som handlar om måsen Malte. Det hon berättade om den verkade jättekul så jag bestämde mig för att leta reda på den åt Malte. Han måste få den av mig!

När jag kom hem började jag surfa runt men den hade utgått hos alla nätbokhandlar. Då ringde jag till Akademibokhandeln som sa att den hade utgått hos förlaget men att jag skulle söka på antikvariat.se. Där fanns den tyvärr inte heller så jag mailade helt enkelt författaren Lena Arro. Hon kanske vet hur jag kan få tag på den. Har jag tur kanske hon har några exemplar liggandes i källaren som jag kanske kan få köpa…

Om just du snubblar över boken i en bokhandel, köp den och hör av dig till mig!

5 svar på ”Måsar och mamelucker

  1. Nä, de länkar bara vidare till adlibris där titeln har utgått. Jag tror tyvärr att det verkar rätt kört. Skulle möjligen kunna hitta den i något antikvariat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *