Matblogg?

  

Häng i en soffa belägen i Bro. Ja, mina vänner, i Bro.

Leo kan det här med napp. Malte blev tyvärr inte imponerad…

Jag ska börja med att jag och pendeln inte är vänner. Jag går inte in på några detaljer för det vore alldeles för pinsamt, men vi går inte ihop bara. Jag lovar härmed mig själv att jag aldrig ska bo eller jobba på en plats där jag är beroende av pendeln. Jag lovar.

Jag och Malte mötte upp Carro och lille Leo på Södra och åkte vidare på den långa resan ut till Bro. Vilket äventyr. Det låg till och med en liten konflikt mellan oss och en dam med en stor tavla och puttrade, men den slog liksom aldrig ut. Carro var nära men hon bet sig i läppen och vi kunde åka vidare utan några diskussioner.

    

Hur smaskigt som helst eller hur?

Kajsa, som gillar att laga mat, hade lagat kyckling och en riktigt god sallad. Jättegott och kändes väldigt lyxigt för att vara en lunch. Malte visade hade humöret på topp hela tiden. SurMalte gjorde entré en kortis när han var tvungen att ta på sig sin overall, men det gick över innan det hann slå ut i full skrikfest. Skönt!

 
Maria tyckte att hon såg misstänksam ut. Tja, kanske.

  

Bilden gör absolut inte tårtan rättvisa men tittar man noga ser man att det är olika

lager med ljus och mörk chokladmousse.

Efter äventyret i Bro bar det iväg till Tyresö där det var middag. God fredagskyckling och chokladmoussetårta till efterrätt. Nu har jag gjort den tre gånger och den blir bara bättre för varje gång jag gör den. Övning ger färdighet. Helt klart värd att göra ett undantag för i min icke-gottgott-diet.  Nu har jag lovat mig själv att hålla ut ända till julbordet 12 december, och jag vet att jag kommer att klara det. Oh yes!

Nu blir det natti natti. Dags för oss alla tre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *