Matbloggandet fortsätter, så mycket annat har ju inte hänt!

Vissahar dagens outfit, andra har dagens shopping. Själv har jag dagens mat, för jo, jag forstätter med att rapportera vårt ätande. Det är ju intressant eller hur? I alla fall för mig som vill komma ihåg allt vad vi har ätit, och framförallt vad jag tyckte om de här nya smakerna. Dessutom shoppar jag ju aldrig!

Igår blev det quornfilé i krämig tomatsås och ris. Det här var faktiskt första gången som jag åt quorn och jag var lite skeptisk efter hela soyastrimlerätten (heter det så?). Men quorn var helt ok, förutom att jag saknade tuggmotståndet man får i t ex en kyckling. Helt ok iaf och jag är glad att jag har testat. Den frysta grönsaksblandningen ingick inte i receptet men jag blev så otroligt sugen på det. Sådär blaskigt och härligt.

Idag blev det en riktgt höjdarrätt! Citronkycklinglår med ris, ostgratinerade tomathalvor och ruccola. Vi blev väldigt nöjda och kommer absolut att laga den igen men då kommer vi att ersätta kycklinglåret med filéer då vi helst vill slippa det där benet som sitter i mitten. Citronmarinaden var kanon. Kan tillägga att det var en del vitlök i också och det är ju mums. Kan inte förstå att jag inte gillade det en gång i tiden.

Det har faktiskt hänt en annan grej idag som gjorde mig riktigt nöjd och glad men jag återkommer om det när jag har facit i hand och får se hur det gick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *