Matplatsen och vardagsrummet på undervåningen

Vi börjar så smått få ordning på våra rum nu men än finns det mycket att göra. Överallt står flyttlådor som bara väntar på att packas upp men i många fall måste det vänta tills vi exempelvis införskaffat en möbel att förvara sakerna i. Och det är inte prioriterat just nu. Min önskan är att det blir undanplockat så gott det går så att jag kan julpynta lite smått. I veckan vill jag ju dessutom köpa en gran att pynta lagom till julafton!

Än så länge har vi ingen riktig hemtrevnadskänsla här hemma men det får ta den tid det tar. Vi måste bo in oss, känna in hur vi vill ha det. Jag tycker så mycket om så många olika delar av huset att det är svårt att välja en favorit (varför ska jag ens göra det?) men riktigt mysigt är det att sitta i soffan i vardagsrummet på nedervåningen och titta på Karlsson på taket på iPaden. Vi har inte bestämt hur vi vill ha det där ännu, men jag är rädd att det kanske blir lite trångt så som vi har möblerat nu. Jag vill att det ska kännas luftigt och det kanske är svårt att få till med både en soffa och två fåtöljer insprängda mellan matplats och kök.

Matplatsen är jag riktigt riktigt nöjd med även om det i dagsläget är väldigt kalt. Vi köpte det stora ekbordet från Mio och hade faktiskt inte sett det på riktigt. När det kom levererat och vi monterade ihop det så blev vi glatt överraskade; det var finare än vi hade trott och passar perfekt! Stort, maffigt och väldigt klassiskt.

Och finaste Malte som har klarat flytt av både hem och förskola så himla bra. Återigen gör han livet så lätt för oss!

2 thoughts on “Matplatsen och vardagsrummet på undervåningen

  1. Haha, jag sa precis till J att jag tycker att det luktar lite småruttet på nedervåningen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *