Med fanan i topp

Mina föräldrar har visserligen varit hemma i dryga veckan men det är aldrig för sent att hissa fanan. Det är som på Buckingham Palace, när flaggan är hissad är drottningen på slottet.

Det verkar som att vi drog vinstlotten vad gäller väder. Även idag fick jag sitta en stund i solen och även idag slapp jag regn. Hur är det hemma i Stockholm? Vi åker hem imorgon och undrar om jag ska ta med mig några kvadratmeter blå himmel härifrån.

Vi har haft en härlig vecka här uppe i skogen, men den hade varit ännu bättre om även J hade varit med. Idag kom han äntligen iaf och ingen blev gladare än Malte som fick ett litet glädjefnatt när han klev innanför dörren. Mina killar.

2 svar på ”Med fanan i topp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *