Middag hos Sofia

Efter en dag där vi faktiskt suttit inne och inte gjort någonting (jo man får faktiskt ha såna dagar) så traskade vi framåt eftermiddagen över till Sofia och Johnny där det bjöds på middag ute under en klarblå himmel. Jättetrevligt hade vi!

Lilla Emelie fick en lillasyster förra lördagen och nu var det äntligen dags för oss att få inspektera det lilla pyret. Jag vet inte om jag skulle haft någon vidare lust att bjuda på middag drygt en vecka efter att jag hade klämt ut en bebis, men det hade som tur var Sofia. Och tänk vad man glömmer för jag kan inte minnas att Malte nånsin har varit så liten, och då vägde han ett helt kilo mindre än vad den här lilla gjorde när han föddes! Tänk att nyfödda bebisar är så himla små. Och skrika högt kan de inte heller!

Vad jag inte hade glömt var hur man håller i en sån där liten en. Åh vad mysigt det var att hålla henne i famnen! Det var nog inte inbillning för jag riktigt kände hur livmodern tog några glädjeskutt i magen. J skakade dock på huvudet så jag får snällt vänta, vi har ju faktiskt en plan och jag är inte typen som frångår en sån. Men söt var hon.

Malte och Emelie tog ett bad i poolen, sen bjöds det på grillat med alla möjliga tillbehör. För första gången fick jag äta grillad kronärtskocka och det var något helt annat än vad man får på pizzan så att säga. Supergott! Till efterrätt fick jag en favvo: rabarberpaj.

När klockan slog halv elva var det dags för oss att bege oss. Vi var mätta på både vin och mat och Malte saknade sin säng, sånt får man lyssna till när det händer. Så himla skönt att bara promenera hem, synd att de ska flytta bara, det blir så långt att gå då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *