Middag i Sjöstaden

Efter en dag av lunk tog vi oss på eftermiddagen en promenad ner till Sjöstaden. För att få lite lite lite motion iaf så tog jag en längre väg runt förbi Sickla och vidare till Maltes farmor och Kåre. När vi kom fram lämnade jag av lillkillen där och satte mig sen i förarsätet bredvid J. Det var dags för övningskörning igen!

Jag måste medge att även om jag fortfarande inte är jättetaggad när jag ska köra så börjar jag känna att det nog kan bli roligt att köra så småningom. Jag börjar iaf känna mig lite mer bekväm bakom ratten och det är väl ett gott tecken antar jag.

Vi körde från Sjöstaden söderut. Ungefär samma rutt som igår med en avstickare förbi Farsta. Jag körde igenom ett bostadsområde i Örby också, ett område jag inte hade en aning om att det fanns. Jag har iofs hört talas om Örbyleden… Jag har verkligen levt i en Nackabubbla hela mitt liv!!

Efter knappt en timme fick det vara nog och våra magar skrek efter mat så vi åkte tillbaka till Hammarby. Jag korsade spårvägen tre gånger! Läskiga grejer det där ska ni veta.

Maten bjöd farmor Jeanette på. Vi åt nere på Texas Longhorn, för mig blev det en tallrik kycklingfajitas. Malte skötte sig exemplariskt under hela middagen. Vi fick vänta i ungefär en timme på maten (vi knaprade på nachos under tiden) och jag blev orolig att han skulle tappa tålamodet lagom till vi blev serverade, men det gick hur bra som helst så länge han hade någon mat att sitta och plocka med.

När vi var mätta var det dags för Malte att få springa av sig så efterrätten (glass i stora lass) köpte vi på närlivset och gick upp i lägenheten och åt upp. Mjukglass med strössel ääär så gott. Och jag som hade bestämt att sånt bara fick ätas på lördagar…

One thought on “Middag i Sjöstaden

  1. Du har verkligen missat en del! Örby Slott med omnejd skulle jag lätt kunna tänka mig att bo i!
    Om jag hade råd det vill säga! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *