Middag med flickorna

Det är så mysigt att ta sig ut och sätta sig på en restaurang och bara vara med sina vänner. Varför gör man inte det oftare? Varför ser man inte till att avvara några timmar en kväll mitt i veckan då och då? Det är ju värsta energiboosten!

Igår mötte jag upp Carro och Kajsa på Il Tempo på Högbergsgatan. I all hast hann jag på väg dit springa in en snabbis på H&M för att köpa en mascara och lite puder. Jag hade varit sådär duktig igen och tränat på morgonen. Klantig som jag är så glömde jag sen min träningsbag med både smink och hygienartiklar på SaltsjöBus och jag är alldeles för fåfäng för att kunna gå hemifrån utan minsta uns av smink i ansiktet. Asfånigt, jag vet, men jag var bara tvungen att köpa en mascara att ha tills jag kunde åka ut till Orminge idag och hämta upp väskan.

Anyway, åter till gårdagkvällens nöje. Det var jag som hade lagt in ett önskemål på italienskt (älskar italienskt!) och jag blev inte besviken. Vi valde bort förrätt till förmån för efterrätt och det var helt rätt. Jag valde en härligt parmesanig risotto med kronärtskocka och grillade pilgrimsmusslor. En sjukt god chokladfondante med vaniljglass fick avsluta kvällen.

Förutom god mat hade jag också förstklassigt sällskap så jag kunde inte vara annat än helnöjd när jag åkte hem till min lilla familj. Den här energin räcker länge!

7 thoughts on “Middag med flickorna

  1. Om nom nom! Den där efterrätten skulle jag kunna ge mycket för just nu! Bjuder du på något gott imorgon eller måste jag köpa mig med gottis själv? 😮

  2. Jag tar med mig något, tyvärr inte lika gott som jag hade hoppats på men det får duga!

  3. Hallå du måste sluta ta bilder där det ser ut som att jag har dubbelhaka. Folk kan ju tro att det faktiskt är så jag ser ut! ;p

  4. Väldigt ocoolt! Hon kunde väl iaf gjort illa den på något roligt sätt. Att ramla är så pensionärsaktigt! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *