Middag och glasspremiär i Sjöstaden

Kvällen tillbringades hos farmor Jeanette och Kåre nere i Sjöstaden. Medan jag och J var på IKEA en snabbis så hade Malte och farmor hunnit ner en vända i sandlådan och klätterställningen, tagit ett bad i badkaret och myst i handduken på balkongen. Jackpot för Malte!

Efter vår lilla shopping på det stora möbelvaruhuset så åkte även vi hem till Jeanette för att få hänga lite på deras fantastiska balkong. Solen ligger på så härligt på kvällen (hela dagen egentligen!) och den lilla vind som ibland rusade förbi var sommarvarm. Jag har redan hunnit vänja mig vid detta väder nu!


Vilken fantastisk pose Malte får till! Snyggt!

Titta! Båtar i mängder!

Efter middagen var det dags för årets första glass! Världens godaste lakritsglass i strut, ackompanjerat med en skål färska bär. Jag tackade inte nej. För Malte var det inte årspremiär utan livspremiär! Han har smakat glass ur skål förut, och han har smakat av pappa Js Magnum Mandel en gång, men han har aldrig fått egen glass förut, ännu mindre egen glass i strut! Vaniljglassen åkte ner i ett svep, barn gillar tydligen glass :).

Den perfekta avslutningen på den perfekta påskhelgen!

 

2 thoughts on “Middag och glasspremiär i Sjöstaden

  1. Ja uch ja askmolnet från Vattnagökul eller nåt åt det hållet 😉 det var oroliga tider för oss som väntatde hem nära&kära.Årets väder är klart topp bättre 😀
    Martina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *