Middag på en flygplats

20120221-183440.jpg

Att äta middag på en flygplats känns så oerhört sorgligt. Att sätta mig med något varmt på en tallrik, en riktig måltid, kan inte jag göra så istället nöjer jag mig med lite yoghurt och müsli. Det är inte en riktig middag utan kvalar in någonstans mellan ett snack och mellanmål. Det känns mer ok att sitta och äta vid gaten alldeles ensam än varm mat. Vi har alla våra idéer! 🙂

Hela långa dagen har jag tillbringat i ett rum kallat Vinkällaren på Hotell Avalon i Göteborg. Där har vi planerat, och diskuterat och planerat lite till. Nu är jag på väg tillbaka hem till min lilla familj. Malte sover garanterat vid det här laget men J ska jag nog hinna krama på innan jag går och lägger mig. Sova hemma är alltid bäst!

2 svar på ”Middag på en flygplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *