Middag på tu man hand.

Mja, riktigt så romantiskt var det kanske inte men vi åt middag bara vi två, det är helt sant. Vi hade ett hemligt uppdrag att utföra i Sockenplan så vi lämnade Malte att leka hos sin farmor, så åkte vi ut i Söderort. Är man i Sockenplan passar man också på att äta på Sockenplans thai, så är det. Jag har faktiskt aldrig ätit där tidigare men vi köpte med oss mat därifrån ett antal gånger när J bodde i Svedmyra 2006. En riktigt bra restaurang och med den inglasade uteserveringen kan man förlänga säsongen med nästan ett par månader tippar jag på.

20120903-222322.jpg

När vi var klara åkte vi en sväng förbi Sickla och hämtade ut Js nummerlapp inför Sicklaloppet på Team Sportia. Med i påsen fick man också lite rabattcheckar från diverse butiker i köpkvarteret. Jag blev lite sugen på att nyttja den från Designtorget men då gäller det att man prickar in en bra månad hos dem. Jag tycker att man ibland har riktig tur och hittar massor jag vill fylla mitt hem med, medan jag ibland går därifrån helt oinspirerad. De är lite ojämna med andra ord.

20120903-222853.jpg

2 thoughts on “Middag på tu man hand.

  1. Ja, man bara MÅSTE ju äta på thaien där, trots att det är 6 år sen jag flyttade därifrån så är den fortfarande typ bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *