Middagssällskap i Tyresö

God morgon! Malte vaknade vid halv sju i morse och vägrade somna om. Jag lyckades lura tillbaka honom till sängen en stund men vid sju fick jag snällt kliva upp. Jag ska inte klaga, det är bara bra att han vänder tillbaka dygnet själv eftersom han börjar på förskolan i morgon efter sommaruppehållet. Dessutom gick vi och lade oss tidigt igår.

Vi hade en jättetrevlig kväll igår i Tyresö där vi fick äta riktigt smaskig grillmiddag. Min favvo på grillen; fläskkarré, och korv och härlig halloumi. Det som var sagt skulle bli en regnig dag blev ju kanon med värme och sol hela dagen. När vi kom till Tyresö så började vi därför kvällen med att gå ner till strandplätten där Malte, J och farfar Kaj tog sig ett dopp. Mamma Alexandra är fortfarande en badkruka, jag lever på att jag doppade mig i sjön uppe i Hälsingland!

Det är sådana här kvällar som jag längtar lite extra efter att vårt hus är klart. Tänk vad mycket skönare och enklare livet blir med en egen altan som man kan sitta på ljumma sommarkvällar. Någon som verkligen kommer att uppskatta det är Malte, han älskar att vara utomhus och gnäller purket när han måste gå in. Vi har helt klart något att se fram emot!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *