Midsommarhelgen i Hälsingland.


Papporna.

Semestern är igång för mig och barnen och vi har verkligen fått inleda på bästa vis. Det är ju så mycket av sinnesstämningen som styrs av vädret och som tur är har den här sommaren inletts med många plusgrader och blå himmel.

Midsommarhelgen är ju känd för att bjuda på trist väder (fast det var fint förra året va?) men i år fick vi både sol och värme när vi firade den uppe hos mamma och pappa. Jag slog något slags personligt rekord i att bada i sjön och då var det inte mer än 19 grader i vattnet – helt otroligt!


Helgen bjöd på god mat och midsommaraftonen festade vi på pavlova. Man kan liksom aldrig få nog av den. Och så spelade vi Skip-Bo. Och Mölkky. Och så såsade vi runt i gräset. Vi fick en väldigt avkopplande helg med andra ord, precis vad jag behövde.

På självaste midsommaraftonen fyllde J år och vi hade mycket nöje med den födelsedagspresent han hade köpt till sig själv när vi åkte upp till Stugan. Han köpte nämligen en SUP och även om jag själv aldrig testade den (jag ville inte ramla i och blöta håret…) så hade resten av pojkskaran skoj med den uppblåsbara ”surfbrädan”. Till och med min pappa tyckte att det var kul! Kanske köper han en till sig själv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *