Min födelsedag!!

That’s right folks, idag fyller jag 34! Alltså, det låterl ite smågammalt faktiskt. 34. Man är helt klart ingen ungdom längre, det är ett som är säkert 🙂

Min födelsedagshelg har hittills varit topp. J inledde lördagen med att köra långpass på cykel så jag fick ställa upp som hardcore mamma och göra sånt jag inte tycker är så kul. Åka med barnen till simhallen. Malte hade nämligen simskola och jag kunde inte med att sitta ute i cafeterian men en Anton som bara tjatar om att han också vill bada. Vi badade alla tre alltså, och det var ju faktiskt ganska kul! Helt galet härligt att höra Anton tjuta av lycka när vi åkte i rutschkanan! Igen, igen, igen!

Jag var helt slut efter badet men vi fick några timmars avkoppling hemma innan vi åkte till lillasyster Vickan&Henke som köpt ny lägenhet. I samma hus där de bodde tidigare, fast en våning upp och med typ 40 extra kvadrat att leva på. Helt ok 🙂 Det bjöds på supergod mat men mina otacksamma barn fattade liksom inte det så de åt sig mätta på nötter och chips. Så kan det vara ibland. Själv åt jag alldeles för många filobakade fetaostpaket men jag kunde inte sluta stoppa in dem i min mun 🙂

   
    
 
Och hur firar jag min födelsedag idag? Jo, jag har inlett den med att glädjas åt min födelsedagspresent från min fina man, en weekend i London om några veckor, och i eftermiddag åker jag till Yasuragin i Hasseludden i ett dygn. Visserligen med jobbet men vi är ganska duktiga på att kombinera nytta med nöje så det kommer bli urhärligt! Let the birthdaynöje begin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *