Min födelsedag

Jag hade verkligen en så himla mysig födelsedag. Med tanke på att det var en vanlig måndag så tog vi det lugnt och nöjde oss med att ”bara” gå ut och äta en kortis. Vi sparar på krutet till nästa år istället när jag fyller 30!

Förutom en stor och vacker blombukett full med röda rosor, så fick jag också en weekendresa i present av J. Jag fick till valfritt resmål men vi var båda helt överens om att vi vill åka till London. Min senaste tur för ett par veckor sedan gav mersmak. Fantastisk stad och säkert ännu mer fantastisk i maj då vi tänkte oss att åka.

Förutom att det var min födelsedag och jag fick presenter OCH äta god mat på Texas i Sjöstaden, så var det även en stor dag för Malte. Vi skulle nämligen mötas upp alla tre nere hos farmor och medan jag åkte kommunalt bestämde sig J för att Malte skulle få gå ner hela vägen. Och tänka sig, det gick hur bra som helst! Promenaden, som i vanliga fall tar typ en kvart, tog den här gången ungefär fyrtio minuter men det var ändå bra jobbat av Malte tycker jag. Och av J som hade tålamodet!

Malte är en stor kille nu!

4 thoughts on “Min födelsedag

  1. Ja han kan han! Härligt att ha något att se fram emot i vår. Ja, förutom Vårruset förstås…

  2. Se bara till att du är hemma den dagen Vårruset går av stapeln så är vi alla nöjda! 😉
    Och GALAN!

    (Maj är redan lite fullbokat märker jag.. 😀 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *