Min lille stackare

Nu har den förbannade ögoninflammationen spridit sig till det andra ögat också. Jag är på ögonen hela tiden, torkar bort nytt guck i ögonvrån säkert en gång i kvarten samtidigt som vi tvättar händerna stup i ett. Han är fortfarande inte störd av inflammationen då ögat tack och lov inte är igenmurat, däremot är han rejält svullen. Dessutom är han alldeles torr runt ögat eftersom jag är på och torkar hela tiden. Stackars kille.

Min plan idag var att få dit lite Noviform i ögonen när han hade somnat, men killen som normalt har somnat senast en kvart efter lunchen, höll sig ståndaktigt vaken ända till halv fyra. I vanliga fall hade jag nog, eftersom det är så sent, hållit honom vaken till kvällen men nu lät jag honom somna. Att få dit salvan var inga problem, och nu sover han så sött.

Jag hoppas att det skyndar på läkandet, åtminstone lite.
20111126-160343.jpg

4 svar på ”Min lille stackare

  1. Idag var han på ögonen ganska mycket efter att ahn hade vaknat och sa att det gjorde ont. Jag tror att det kliade då, men sen gick det nog över. Tycker nog att det har dämpats lite nu på kvällen så salvan kanske funkar. Ska smeta på ikväll när jag går och lägger mig också, håller tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *