Min räddning i cyberspace

När jag går och lägger mig med Malte på kvällen så händer det ganska ofta att jag inte kan somna. Att smyga upp igen orkar jag oftast inte göra så vad som är min räddning då är en av mina favoritappar på telefonen. Familjeliv.

Det är så underhållande att läsa alla roliga trådar. Inte de som handlar om spökstreck på gravsticka eller alla BIM-trådar som fortsätter i all oändlighet. Nej, jag håller mig till diskussionstrådarna! Att majoriteten av de aktiva på Familjeliv är ”bittra kärringar” kan nog ingen säga emot, så är det bara, men ibland dyker det upp vettiga människor som kan argumentera på en intelligent nivå.

Vilka trådar jag gillar beror helt på hur trött jag är, men ibland är de bittra trådarna roligast. De här kikade jag på igår:

– Skulle du kunna tänka dig en manlig gynekolog?
– Hysterin kring att lämna sina barn på dagis. Why?!
– Jag tycker att dagisfröken kränkte barnet
– Besviken på svägerskan som lagt upp bilder på mig på Facebook
– Är det fel att skaffa barn sent i livet?
– Jag blir galen på vissa föräldrar!
– Skulle det bara okej för dig om skolan besökte en moské?

Kul, eller hur?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *