Min stackars kropp

20120605-214409.jpg
Att le efter ett träningspass är en alltför stor ansträngning tydligen

Om man tycker att det är smärtsamt att behöva lyfta på handen till växelspaken för att växla samtidigt som den vänstra foten måste trycka ner kopplingen, ja då är man fanimig helt jäkla slut i kroppen. Och exakt så kände jag ikväll efter mitt första cirkelgympass på flera veckor.

Jag blev så förtjust i Skivstång efter att jag hade testat det, att jag liksom lät cirkelgym falla i glömska. För jag tycker inte alls att cirkelgym är lika kul. Men så galet mycket jobbigare. Det beror givetvis på att styrkan hela tiden varvas med pulshöjningar, istället för som i exempelvis SkivstångSpinn först ha styrkan avklarad och sen gå över till kondition i spinningsalen.

Efter en skål med chips i soffan känner jag mig nu ändå ganska återhämtad. Det här med att få ordning på kosten är inte riktigt min grej, det är ju så trist! Och det finns ju så mycket gott! 🙂

2 thoughts on “Min stackars kropp

  1. Jag är jättesugen på cirkelgym! M har jobbat mycket kvällar och helger nu på senaste så jag har haft så svårt att komma iväg till gymmet. Men nu stundar snart långsemester och då jäklar ska jag oftare till Friskis också!

    Och du är fortfarande jätteduktig som håller din nya träningsrutin. Det är svårt att behålla motivationen efter ett tag tycker jag.

  2. Härligt! Jag ser också fram emot semestern, skönt att kunna träna andra tider än sen kväll. Då ses vi där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *