Min vecka som gräsänka

Jopp, den har jag framför mig. J åkte imorse och kommer inte hem förrän på torsdag. Jag tycker inte alls att det är kul att han åker iväg eftersom han är mitt favoritsällskap, men jag vet att det går bra när han är borta ändå. När Malte var mindre var det lite jobbigare så då åkte han inte bort mer än en natt i taget, men nu är Malte inte så high maintenance längre. Ibland är han det men inte ofta ska tilläggas.

Jag har lyckats boka upp min vecka så att jag har att göra i alla fall. De veckorna är roligast. Idag stannar vi dock hemma, det är självvalt. Jag tycker att det är skönt att börja veckan så. jag hinner städa undan efter helgen, jag hinner tvätta allt. Och det bästa är att eftersom J är bortrest så kommer det vara städat i flera dagar!!

Min frukost har jag tillbringat med Malte och radion som sällskap, och det har råkat bli så att jag då har lyssnat på Knattetimmen på P4. Ni har säkert hört det. Två barnpsykologer som svarar på frågor från oroliga föräldrar. Inte smart att lyssna på det medan jag äter min frukost för den kommer liksom upp hela tiden då. Jag mår illla av dem och deras varma röster. ”Åh det låter som en häääärlig liten pojke!”, ”Åh det är helt normalt”, ”Allt är så härligt och allt är så normalt”. Urk.

One thought on “Min vecka som gräsänka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *