Mina favoriter i Sickla Köpkvarter

Ni vet väl om att jag är mammassadör för Sickla Köpkvarter?! Det var nästan mitt andra hem när jag var föräldraledig med Malte. Det ligger bara en kort promenad från Hammarbyhöjden så det var ju bara naturligt att man gjorde sina dagliga ärenden där. Och man var inte ensam, det kryllar av barnvagnar i Sickla och det är ju inte så konstigt, det är väldigt mammavänligt.

Nu när vi bor i Tyresö är jag av förklarliga skäl inte där lika ofta så när jag väl är där uppskattar jag det än mer än tidigare. Några gånger har jag sett till att åka dit och shoppa alldeles själv för hur härligt det än är att hänga med Malte så är det en riktig lyx att få gå runt i butikerna och titta och känna ifred. En fika på Wayne’s i lugn och ro och jag är nöjd! 🙂

Jag och ett par till i Mammassaden har just nu en alldeles egen monter där våra sommarfavoriter presenteras. Jag har själv fortfarande inte varit där och tittat men titt som tätt får jag små mms av vänner som gått förbi montern och förvånat sett min bild. Ser ni Matteus-faten och formarna? De är så galet fina, skulle vilja ha en hel samling av dem!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *