Mina första dumplings

20111007-183347.jpg

Så var det dags att testa trendiga dumplings. Jag satt ensam på kontoret och Cecilia gjorde det samma på sitt håll så vi bestämde att vi skulle köpa med oss mat från Kamikaze Dumplings på Drottninggatan att äta uppe hos mig på tolfte våningen. Älskar att få sällskap till lunchen.

20111007-183649.jpg20111007-183701.jpg

Jag tog åtta stycken, fyra Kimuchi (vegetariska) och fyra kyckling, mer än nog för min mage just nu. Jag tyckte faktiskt inte att det var så spännande mat. Lite smaklöst så där och jag hade hoppats på att innehållet skulle vara lite mer likt vårrullar, med fräscha krispiga grönsaker blandat med önskat protein. Istället var det lite av en vispad fyllning. Det kändes inte fräscht helt enkelt. Men jag ska självklart testa en gång till från ett annat ställe, det måste man göra innan man avskriver helt.

Trots att det inte var överväldigande smaker så älskar jag att testa nytt. Mat är skoj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *