MiniLands lekparker en räddare i nöden.

Nu när den här lille herren har varit sjuk så har vi inte låtit honom bada fullt så mycket som han själv skulle vilja. Och vad gör man då med en liten som så fort han kan springer mot poolkanten? Ja inte bara mot kanten utan han springer rakt i vattnet om inte en förälder lite varsamt plockar upp ungen innan det går illa. Jo, man hänger en hel del i lekparken. Det är för övrigt inte bara den lille som vill leka där utan den store tillbringar också en del av dagen där. Speciellt när solen står som högst, då uppskattar vi föräldrar det där taket som skuggar små barns ljushåriga huvuden.

När vi bokade den här resan så läste jag inte in mig så noga på vart det egentligen var vi skulle. Det gör jag aldrig vilket går stick i stäv med hur jag är till exempel på jobbet. Där är kontrollbehovet och noggrannheten stor. Privat lämnar jag omedvetet över mycket av den där kontrollen på J och tänker att det som är viktigt att läsa in sig på – ja, det läser han in sig på. Att det skulle finnas inte bara en fin lekpark, utan två, det var över min förväntan. Att ligga och pressa i solen en hel dag, eller bada en hel dag för den delen, det är få barn som vill. Att det då finns en massa annat (också) att fylla dagen med är ju guld för en familj.

Den finaste och största lekparken ligger vid Poseidonpoolen. Den ligger också ”vägg i vägg” med det MiniLand av de två som är störst och fräschast. I den här delen av resorten hänger vi med andra ord väldigt mycket, trots att vi bor väldigt nära Heliospoolen. Men det kan vara skönt att få den där extra promenaden. På typ sjuttio meter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *