Misstänkt halsfluss

Så här ser jag ut just nu och bilden är ganska talande för hur jag också känner mig.

Jag har haft halsfluss ett antal gånger tidigare i mitt liv så jag känner igen symptomen och har därför diagnosticerat mig själv. Ont i hela kroppen men framförallt i halsen och svalget. Att äta är i stort sett omöjligt. Hostar inte och snorar inte vilket jag tolkar som att det inte är en vanlig hederlig förkylning. Hade hellre haft en sån…

Jag mådde riktigt dåligt idag mitt på dagen då jag på grund av att jag inte hade ätit något kände mig illamående och yr. Efter att ha smällt i mig några satsumas och en varma koppen känns det bättre tack och lov.

Jag får se hur jag gör imorgon men förmodligen blir det ett besök på vårdcentralen. Om min diagnos stämmer så hoppas jag att jag får antibiotika så att jag inte längre smittar. Så länge hoppas jag att jag inte har dragit ner någon i fördärvet, framförallt inte min älskade Malte.

7 thoughts on “Misstänkt halsfluss

  1. Nej!! Stackare, hoppas att du blir bättre snart! Hehehe… Ida sitter här bredvid mig, hon frågade mig precis om det var jag på bilden.

  2. Hahaha! Man blir sliten när man är gravid men så jäkla schleten är du inte!!

  3. Ojdå, halsfluss stackars du! Gå till VC och se till att du får nåt som hjälper snabbt, sådär kan du ju inte ha det med en Malte som vill stöka o böka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *