Mister Cool

För visst ser han cool (och ganska trött) ut där han sitter i sin kundvagn och ser på när vi handlar? Då vi ändå var ute i Haninge för att träffa VärsåsVillan så passade vi även på att handla på ICA Maxi där och inget ont om Haninge men det måste väl ändå vara mjukisbyxans Mecka! Så mycket resår har jag inte sett på länge!

Mötet med husleverantören var även idag väldigt informativt. Jag som inte alls är lika påläst som J får lära mig mycket på de här mötena. Idag pratade vi exempelvis mycket om fönster och då fick jag lära mig att de ser olika ut beroende på om de är fasta eller öppningsbara. Så klart.

Dagen har tyvärr inte enbart varit en fröjd. Efter att jag hade varit ute en vända med Malte på förmiddagen kände jag mig plötsligt jätteillamående. En stund i sängen hjälpte inte utan jag fick gå in på toaletten och spy och då kändes det direkt mycket bättre. Illamåendet har sen hållit i sig hela dagen men jag har tack och lov inte behövt äckla mig något mer på toaletten. Det är verkligen vidrigt att spy. Varför jag helt plötsligt mådde dåligt vet jag inte heller men antar att jag har ätit något konstigt.

Nu är det bra iaf och jag har fått i mig både middag och lite hallon framför TV:n. Närmare gottgott än så kommer jag inte i maj!

2 thoughts on “Mister Cool

  1. Man börjar ju fundera på om du har en ständig magsjukebakterie som har bosatt sig i din mage med tanke på hur många gånger du varit dålig den här vintern! 😉

  2. Ja det är helt sjukt! Jag som aldrig har varit sjuk i mitt liv har varit sjuk tre gånger på bara några månader! Och jag väntar mig ännu fler så fort som Malte börjar på dagis och tar med sig bakterier hem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *