Mitt andra pass på friskis

20120223-163803.jpg

Jag har en klar plan för min träning den här gången. Jag ska tycka att det är kul att träna, annars låter jag bli. Självinsikt har jag också; jag VET att jag är sjukt otränad. Därför kan jag inte gå på samma pass ännu som de jag körde när jag tränade förut. Jag är övertygad om att ett medelpass är för tufft konditionsmässigt så jag får ta ett steg i taget. Börja från början. Ta det lilla lugna.

I måndags körde jag ett jympa bas-pass. Lite pirrigt var det allt när jag stod i salen innan vi satte igång. Sen var det bara att köra. Det tog inte många minuter innan jag blev påmind om varför jag älskar Friskis. Ledarna är störtsköna, rörelserna är enkla och träningen ligger precis på den nivå jag själv vill lägga den. Dessutom är det ju kul! En bonus, som jag inte hade tänkt på innan, var att alla rörelser satt i ryggmärgen sedan tidigare. Det var så himla skönt att inte börja om på noll med övningarna och koordinationen, nu kunde jag istället koncentrera mig på att ta ut mig ordentligt!

Jag ska ju ta det lilla lugna så här i början så jag har tagit en paus i två dagar. Nu är det dock dags igen, ett baspass blir det nu ikväll. Ett spinningpass ska det bli så småningom men suget har inte riktigt infunnit sig än. Jag tar det när jag vill ha variation.

Vilken fantastisk dag förresten! Den började i gråslask och slutar i blå himmel. Våren är verkligen på gång, jag tror inte att vi får några bakslag vädermässigt faktiskt. Håll utkik efter krokusen! 🙂

20120223-170859.jpg

Ett svar på ”Mitt andra pass på friskis

  1. Härligt ! bara man kommer igång så funkar det,när jag absolut inte har lust att träna går jag på ett zumba pass,så kul och svettigt värre 🙂
    Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *