Mitt hjärta smälter

När Malte är med sin farmor så brukar de läsa böcker tillsammans. Jag har tidigare försökt mig på det men han är inte intresserad av att göra det med mig.

Idag kom han fram till mig med en bok i famnen så jag satte honom ner bredvid mig och så slog jag upp boken. Det tog fyra sekunder så började han skruva på sig. Jaha, here we go again, tänkte jag, det är bara farmor som duger.

Men så skruvade han sig ur min arm och så klättrade han över upp i mitt knä och satte sig till rätta framför boken. Tusse! Mamma duger också!

2 thoughts on “Mitt hjärta smälter

  1. Vilken mysig ”seger” =) Själv så försöker jag få Aron vilja sitta ner och mysa med en bok, men han läser hellre själv. Håller jag i boken tycker han att jag bläddrar för sakta för han tar tag i sidorna hela tiden..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *