Morgonseg

Efter att ha somnat runt klockan tre inatt tycker jag att det är rätt bra jobbat att gå upp vid halv elva. Dagen består i att vila upp mig, ingenting annat. Jag ska vänta in ett kort uppehåll i regnandet då jag ska ner till Coopen och handla middag. Jag ska nämligen laga mat idag och det tillhör ovanligheterna då det egentligen är Js grej.

Jag ska försöka ta mig i kragen och packa BB-väskan också. Jag avskyr i allmänhet att packa resväskor och nu har det visat sig att jag känner det samma inför BB-väskan. Packa som packa, det hade jag aldrig trott.

7 thoughts on “Morgonseg

  1. Nu börjar jag känna pressen av att packa jag också!
    Men med 12 dagar kvar börjar det kanske bli dags…
    /Hon som öppnar resväskan 30 minuter innan bilen till Arlanda ska gå

  2. Jag packade inte förrän typ tio dagar efter BF… 😉 Å jag fick med mig allt ändå, förutom TENS-apparaten, men det berodde ju på att jag använde den varje dag hemma..

  3. Här får jag verkligen spridda bud. Ska jag eller ska jag inte? Vi kan kompromissa på så sätt att jag nöjer mig med att bara skriva en lista på det som ska packas ner, och så kan jag packa en annan dag… Det vore ju rätt skönt!

  4. Har oxå gått och tänkt på denna väska. Eller, jag tänker på den varje dag och säger i mitt huvud ”idag ska jag packa” men sen orkar jag inte ta tag i det. Det samma gäller städning av våra badrum. Varje gång jag går på toa och ser hur skitigt det är tänker jag ”idag ska jag skura golvet” men sen blir det inte av. Av ren lathet. Det roliga är att sen klagar på att jag har inget att göra! Jag skulle ju kunna städa och packa lixom. Weird.

  5. Du kan ju tex packa det som du känner att du ABSOLUT måste ha med dig, å ta resten när andan faller på. Det är ju ingen annan än du själv som bestämmer! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *