Morgonträning och förskolemöte

Jag var riktigt duktig imorse och var på gymmet redan klockan sex. Halv åtta var jag nytänad, nyduschad, sminkad, plattad och fönad. Bra jobbat! Det är så skönt att starta dagen så och veta att man kan sitta i soffan hela kvällen utan att ha dåligt samvete. När jag pluggade tränade jag alltid på morgonen så att jag var klar till nio när seminarierna började. När jag sen började jobba ville jag vara där tidigt och kom oftast runt halv åtta. Att hinna träna innan det var en omöjlighet!

Ikväll blir det tyvärr inte enbart soffhäng utan jag ska på möte på Skarpnäcks stadsdelsförvaltning i Björkhagen. Vi har blivit inbjudna till ett informationsmöte angående kösystemet och dagsläget inom barnomsorgen i stadsdelen. Jag hoppas att det här är ett helt rutinmässigt infomöte och att det inte är extrainkallat för att det är dagiskris i Stockholm. Håller tummarna för det och hoppas istället på att jag går därifrån lugn och klok.

5 thoughts on “Morgonträning och förskolemöte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *