Moster är här!

Vi har haft en ganska bra dag om man ska betygsätta en dag utefter Maltes dagsform. Han har varit glad och jag tror att det beror mycket på att han har haft ett nytt ansikte att titta på. Moster Vickan kom nämligen på besök ända från Sollefteå! Härligt! Det är sällan hela familjen är samlad så här, alla fyra på en och samma plats, då alla har flyttat åt alla håll och kanter. Det är bara jag som är kvar i hufvudstaden.

Solen har tittat fram stundvis men det blir kallt så fort som den hamnar bakom molnen. Jag hoppas på lite mer värme imorgon då de har lovat lite mer sol. J har jobbat i Gävle idag också men imorgon är han ledig så då hoppas jag på en långpromenad och årets första grillning. Blev inte premiären sen i år? Jag tror det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *