Möte med Byggmästar-Åke

Jag är på väg hem till Marie and I bring gifts! Bebisen kommer vilken sekund som helst så då kan man ju inte begära av henne att hon ska ställa sig och laga lunch till mig. Någon måtta får det väl ändå vara. Dessutom når hon ju knappt fram till diskbänken…

Igår kväll hade vi besök av Åke. Mannen som ansvarar för att bygga vårt hus. Vi gick igenom detaljer som till exempel vilka dimensioner panelen ska ha, vilka ytterdörrar vi vill ha, vilka leverantörer vi har för el och värme osv osv. Det var ett intensivt möte. Jag vågar inte bjuda på några datum, hur preliminära de än är, för man vet aldrig, och jag om någon är inte den som tar ut segern i förskott. Som det ser ut nu så blir det blir det i alla fall inflytt under hösten, ni får inga mer specifika detaljer än så :).

Det var roligt att träffa Åke för han är ett så kallat original. Trots hans små egenheter så litar jag faktiskt på honom, så mycket man nu kan lita på någon man knappt känner och som man lägger sitt livs affär i händerna på… Oh well, det var i alla fall roligt att höra av honom att han tycker att det ska bli kul att bygga vårt hus då det sticker ut lite. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: det kommer bli så häftigt! Nu snackar vi inte MTV Cribs här, inte alls, men lite utöver det vanliga är det i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *