Motivation, var är du?

Jag var så jäkla taggad på träningen för bara ett par veckor sedan, jag nästan längtade till nästa pass! Men så gjorde jag illa knäna förra veckan och motivationen var som bortblåst. Typiskt.

Jag tränade styrka i måndags och fick med mig en rejäl träningsvärk i låren och magen men den var inte alls så tillfredsställande som den brukar vara av den anledningen att jag innerst inne inte ens ville träna styrka utan jag ville ju springa!

Men jag har inte råd att vara petig och får helt enkelt träna det jag kan medan mina knän vilar upp sig. Ikväll blir det ett pass vare sig jag vill eller inte! Jag och alla andra hammarbybor får trängas i lokalen, jag SKA dit!

2 thoughts on “Motivation, var är du?

  1. Det beror helt på hur mycket folk det är i lokalen. Jag är väl där runt sju och då börjar det mattas av men det är fortfarande många kvar. Om det finns crosstrainer ledig kör jag kondition, annars får det bli styrka. Eller så hänger jag mest i trappan och tycke att det gills att att jag är där över huvud taget!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *