Mulen dag med ett soligt avslut

Idag jobbade min pappa hela dagen vilket för oss innebar att det helt plötsligt var vårt ansvar att aktivera Malte. Det behöver man inte göra när pappa är hemma nämligen.

Dagen vi fick oss serverad var väl helt okej men någon strålande sol fick vi inte utan den kikade ibland fram mellan molnen ibland. Lite småregnigt var det också men det struntade vi i och höll oss utomhus så gott det gick. Ja, förutom J då, som plöjde Little Britain på DVD.

Malte har idag inventerar baksidan av sovhuset och plockar pinnar och sten. De smakade gott. Han har också suttit i sandlådan och tittat på medan jag har lekt med hink och kratta. Dessutom har han gungat. Massor! 119 kronor var den värd kan jag lugnt säga. I övrigt har han rultat omkring här på gräsmattan och klättrat upp och ner i trappor. Han har fattat att det bästa sättet att ta sig ner är baklänges, men ibland är han för ivrig och glömmer bort sig…

Framåt kvällen och alldeles lagom till att pappa kom hem från jobbet och middagen skulle dukas fram, skingrades molnen och himlen blev klarblå. Perfect timing! Härligt att äta utomhus, det blir en helt annan grej.

Imorgon tar vi oss tillbaka till Stockholm. Med oss i bilen har vi Silje som nu har slut på sin semester. Vi tar hem henne mest för mammas skull egentligen för hon vågar knappt åka iväg till ICA utan att oroa sig för att Silje ska dra iväg i en månad till. Men det är väl dags egentligen, hon har ju varit här uppe i Stugan sedan i maj.

4 thoughts on “Mulen dag med ett soligt avslut

  1. Ja gärna! Än så länge är min vecka helt tom så jag kan när som!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *