Mulet

Fan vad tråkigt. jag hade iofs inga planer på att gå ut på en promenad med det här underlaget, is is is, men det påverkar ändå humöret när man tittar ut och bara ser en ljusgrå hinna över vad man har blivit van vid att kalla klarblå himmel.

Vi ska som sagt bara hänga idag. Det har blivit en hel del av den varan den här veckan men det har bara varit skönt. Malte mår nog egentligen allra bäst av det, dessutom är det lättare att ha rutiner vad gäller sovande och ätande om man stannar hemma. Alltför mycket av den varan, att sitta hemma alltså, vill jag dock inte ha, då tröttnar jag nog ganska fort på att vara föräldraledig.

Än så länge är jag långt ifrån att börja tröttna kan jag väl säga. Och tur är väl det eftersom jag inte börjar jobba förrän i januari. Då tar J över och är hemma i ett halvår, de kommer ha så himla kul tillsammans.

Det enda som står på schemat idag är att baka något. Jag har inte riktigt bestämt vad men det står mellan två bakverk som båda allra helst ska stå över natten, så jag måste ha lite framförhållning då vi ska äta det imorgon. Om jag kan vänta så länge…

3 thoughts on “Mulet

  1. Fyyy va lyxigt å vara hemma ett å ett halvt år! 🙂 Jag blir så avis, jag hade gärna varit hemma längre än det året jag var hemma! Får se om jag kan sträcka ut lite längre på fp-dagarna den här gången!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *