My favourite place

MarthaSitter i soffan för att se vad morgonTV har att erbjuda och fastnar av någon outrundlig andledning framför Martha Stewart. Hon fascinerar mig. Människorna i publiken fascinerar mig. Det är så roligt att se och höra när hennes kvinnliga groupies ger ifrån sig ett ”oooh” eller ”aaah” när hon ger dem tips som att ”jag gör mitt eget ströbröd genom att smula sönder gammalt torrt bröd.” Och det här har hon blivit miljonär på! Jag gillar som bekant att baka, och gillar således bakböcker, men Marthas skulle jag inte ge mig på. Det är en ren principsak. Hon passar ingen annanstans än där borta i housewife-land. Men hon får gärna göra en instättning på mitt konto. Hon kan med andra ord utan problem köpa min kärlek. Det kan alla.

DrahanaKvällen med Elin blev spännande då hon var nyfiken på att smaka min Drahana. Det är en cypriotisk (eller ja snarare en medelhavsrätt) som jag passar på att äta när jag är själv. Jag tycker att det är gott, och framför allt enkelt, men J har aldrig vågat prova på då han är en mes i köket. Man lägger ner korvarna i buljong så att de löser upp sig, sen har man i lite tomatpuré och halloumitärningar.

Till det behövde vi lite bröd som en mättnadsplan B utifall att Elin skulle tycka att soppan var äcklig. Det blev baguette med massor av vitlök på. Och då menar jag massor. Det är så trevligt att vakna på morgonen av att J säger att ”du luktar verkligen förjävligt”. Det är kärlek det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *